职称英语
学校介绍
|
培训课程
|
优惠活动
|
考试动态
|
备考经验
|
培训风采
|
考试问答
最新问答
2016年职称英语考试时间预计:3月26日
距离职称英语考试还剩:
00天 00时 00分 00秒
考试介绍
考试内容
成绩有效
考试级别
考试时间
报考类别
成绩查询
合格标准
学员风采

职称英语真题《理工C》补全短文真题精选(3)

发布时间:2017-02-03        来源:华商教育
导读:职称英语真题《理工C》补全短文真题精选。

  Exple Jdan

  Wadi Rum is the name given to a valley cut into the sstone hard rock in southwest Jdan. __________ (46) The name Rum most likely comes from an Aramaic wd meaning"high" "elevated". The area around Wadi Rum is now also one of Jdan's most imptant tourist destinations, attracts an increasing number of feign tourists, particularly trekkers (越野者) ,but also f camel safaris (旅行) simply day-trippers from Aqaba Petra. In contrast, there are almost no local Arab tourists, through Disi attracts young people from Amman at the weekends.

  Popular activities in the desert environment include camping under the stars, riding Arab hses, rock-climbing amongst the massive rock fmations. Jebal Rum (Jebal means"mountain") is 1,574 meters above sea level.__________(47)

  But Jdan is not simply a desert environment- it also contains the area which is the lowest point to the face of the Earth-- the incredible Dead Sea, popular with tourists f swimming.

  __________ (48) Once the waters reach the Dead Sea, they are llocked have no to go,so they evapate, leaving behind a dense, rich cocktail (混合的 ) of salts minerals that supply industry, agriculture medicine with some of its finest products. Once again, tourists benefit can participate in water spa treatments water therapies.

  The Dead Sea is located in the Syro-African Rift, a 4,000-mile fault line in the Earth's crust. The lowest point of dry l on Earth is the sheline of the Dead Sea at 1,300 feet below sea level Because the lake is at the lowest point, this means that water does not drain from it.__________ (49)

  Figures f the Dead Sea's salinity (盐度) today range from 25% to 35%.

  But the greatest tourist attraction is the incredible city of Petra.__________(50) It is a vast,unique city, carved into the sheer rock face by the Nabataeans, an industrious Arab people who settled here me than 2,000 years ago, turning it into an imptant junction f the silk, spice other trade routes that linked China, India southern Arabia with Egypt, Syria, Greece Rome.

  Today, visits can marvel at the architecture exple life as it was thouss of years ago.

  A. It is the second highest peak in Jdan, rising directly above the Rum valley opposite Jebal Umlshrin.

  B. This vast stretch of water receives a number of incoming rivers, including the River Jdan.

  C. This area has been used as a background setting in a number of films.

  D. It is the largest wadi (river bed) in Jdan.

  E. Every day seven million tons of water evapate from the lake, but the minerals remain, causing the salt content to increase.

  F o It is without doubt Jdan's most valuable treasure.

  答案与解析

  46.D。从原文来看,空白处前面一句说的Wadi Rum是一条横穿约旦西南部的峡谷的名字,空白处后一句讲的是Wadi Rum的名字中Rum一词可能来自于Aramaic语,因此空白处谈论的应该还是有关Wadi Rum名字的信息,可以看出答案是选项D(它是约旦最大的河床),指出了wadi的意思。

  47.A。从原文来看,空白处前面一句Jebal Rum山海拔1574米,所以空白处要填的句子应该是继续谈论这座山,所以只有选项A(它是约旦的第二高峰,矗立在Rum峡谷之上,对着Jebal Umlshrin)符合,其中A项中的Jebal与空白处之前句子的Jebal为词语复现。

  48.B。从原文来看,空白处之前谈论的是,约旦不仅仅是沙漠,还有死海;空白处后一处谈论的是,一旦水到达死海,就会被陆地包围而无处可去。可知空白处应该谈论的是有关死海的一些信息,所以正确答案是选项B(这一大片水域汇集了多条河流,包括约旦河),其中B项中的water和rivers与空白处之后句子中的waters为词语复现。

  49.E。从原文来看,空白处之前的句子谈到该湖位于最低点,因为湖水无法流走,空白之后的句子谈论的是死海的盐度为25%到35%,由此推知空白处应该谈论的是湖水或者盐度的问题,所以正确答案是选项E(每天湖可以蒸发七百万吨的水,但是矿物质是保留的,由此导致盐度上升),其中E选项中的lake与空白处之前句子的lake为词语复现,E选项中的salt与空白处之后句子中的salinity(盐度)为语义复现。

  50.C。从原文来看,空白处之前的句子谈到最受欢迎的旅游景点是Petra城,空白之后的句子谈到它是座广阔的和独特的城市,由此推知空白处应该谈论的还是Petra城,所以选项C(该片区域是很多电影中出现过的背景)符合语境,说明了Petra受欢迎的程度。


成都华商教育
四川成都职称英语培训网
咨询电话:400-011-2880 咨询QQ:2946912248 联系邮箱:cdhsjy@sina.com
总校地址:中国·成都金牛区三洞桥路12号2F