职称英语
学校介绍
|
培训课程
|
优惠活动
|
考试动态
|
备考经验
|
培训风采
|
考试问答
最新问答
2016年职称英语考试时间预计:3月26日
距离职称英语考试还剩:
00天 00时 00分 00秒
考试介绍
考试内容
成绩有效
考试级别
考试时间
报考类别
成绩查询
合格标准
学员风采

职称英语考试真题综合类B级概括大意

发布时间:2017-01-23        来源:华商教育
导读:职称英语考试真题综合类B级概括大意。

  第三部分:概括大意与完成句子(第23—30题,每题1分,共8分)

  下面的短文后有2项测试任务:(1)第23~26题要求从所给的6个选项中为第2~5段每段选择1个最佳标题;(2)第27~30题要求从所给的6个选项中为每个句子确定1个最佳选项。

  First Image-recognitions software

  1) Dartmouth researchers their colleagues have created an artificial intelligence software that uses photos to locate documents on the Internet with far greater accuracy than ever befe.

  2)The new system, which was tested on photos is now being applied to videos, shows f the first time that a machine learning algithm(运算法则)f image recognition retrieval is accurate efficient enough to improve large-scale document searches online. The system uses pixel(像素)data in images potentially video—rather than just text—to locate documents. It learns to recognize the pixels associated with a search phrase by studying the results from text-based image search engines. The knowledge gleaned(收集)from those results can then be applied to other photos without tags captions(图片说明),making f me accurate document search results.

  3)“Over the last 30 years,” says Associate Profess Kenzo Tresani, a co-auth of the study,” the web has evolved from a small collection of mostly text documents to a modern, massive, fast-growing multimedia datastet, nearly every page includes multiple pictures of videos. When a person looks at a Web page, he immediately get the gist(主旨)of it by looking at the pictures in it. Yet, surprisingly, all existing popular search engine, such as Google Bing, strip away the infmation contained in the photos use exclusively the text of Wed pages to perfm the document retrieval. Our study is the first to show that modern machine vision systems are accurate efficient enough to make effective use of the infmation contained in image pixels to improve document search.”

  4)The researchers designed tested a machine vision system—a type of artificialintelligence that allows computers to learn without being explicitly programmed— that extracts semantic(语义的)infmation from pixels of photos in Web pages. This infmationg is used to enrich the description of the HTML page used by search engines f document retrieval. The researchers tested their approach using me than 600 search queries(查询)on a database of 50 million Wed pages. They ed the text-retrieval search engine with the best perfmance modified it to make use of the additional semantic infmation extracted by their method from the pictures of the Web pages. They found tht this produced a 30 percent improvement in precision over the iginal search engine purely based on text.

  23. Paragraph 1 __ __

  24. Paragraph 2 __ ___

  25. Paragraph 3 ___ _

  26 Paragraph 4 __ __

  A. Popularity of the new system

  B. Publication of the new discovery

  C .Function of the new system

  D. Artificial intelligence software created

  E. Problems of the existing search engines

  F .Improvement in document retrieval

  参考答案:D C E F

  27. The new system does document retrieval by __ ___.

  28. The new system is expected to improve precision in ___ _.

  29. When perfming document retrieval the existing search engines igne __ __.

  30. The new system was found me effective in document search than the __ _.

  A. infmation in images

  B. current popular search engines

  C. using photos

  D. machine vision systems

  E. document search

  F. description of the HTML page

  参考答案: C E A B


上一篇:职称英语考试真题综合类B级阅读 下一篇:没有了
成都华商教育
四川成都职称英语培训网
咨询电话:400-011-2880 咨询QQ:2946912248 联系邮箱:cdhsjy@sina.com
总校地址:中国·成都金牛区三洞桥路12号2F